Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Allegonda van den Bekerom.


Zij was gehuwd met
Hendrik Hendricx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, huishoudster en winkelierster, geboren te Venray op 5 oktober 1858, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 26 maart 1943.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 12 mei 1884 met Reinier van Ratingen, winkelier, blauwverver en wethouder, geboren te Neeritter op 1 juni 1852, overleden aldaar op 29 mei 1914, zoon van Guillaume van Ratingen en Joanna Helena Corpelein.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina