Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Hubertina Segers, geboren te Neeritter op 1 april 1843, dochter van Pierre Mathieu Siegers en Maria Elizabeth Teunissen.


Zij is getrouwd te Anderlecht (B) op 3 juli 1869 met
Joseph Antoine Deplée, schilder, geboren te Hasselt (B) op 9 oktober 1830, zoon van Francois Antoine Deplée en Marie Anne Dortangs.
(Hij was weduwnaar van Julienne Marie Louise Istaz, overleden te Hasselt (B) op 6 december 1864.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina