Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Rutger Kuppens, landbouwer, geboren te Neeritter op 5 maart 1819, overleden aldaar op 17 december 1897, zoon van Jean Mathieu Kuppens en Jeanne Teuwen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 13 oktober 1841 met
Maria Gertrudis Broens, landbouwster, geboren te Neeritter op 20 februari 1820, overleden aldaar op 27 december 1892, dochter van Mathijs Brouns en Hendrina Breuckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, dienstmeid, geboren te Molenbeersel (B) rond 1846, overleden te Neeritter op 28 oktober 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina