Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Monsieur, overleden te Kessenich op 1 september 1827.


Hij was gehuwd met
Joanna Smeijers, overleden te Kessenich op 17 februari 1827.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, dienstknecht en landbouwer, geboren te Kessenich rond 1800, overleden te Neeritter op 16 januari 1885.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 11 mei 1828 met Anna Catharina Gielen, landbouwster, geboren te Neeritter op 21 juli 1803, overleden aldaar op 12 februari 1879, dochter van Theodoor Gielen en Anna Maria de Hingh.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina