Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina Wilhelmina Franssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 16 december 1834, dochter van Godefridus Franssen en Maria Catharina Engels.


Zij is getrouwd te Horn op 13 oktober 1857 met
Jan Huskens, dagloner en landbouwer, geboren te Horn op 19 maart 1826, overleden aldaar op 7 oktober 1909, zoon van Jacob Huskens en Christina Slussers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 20 juni 1860.
  • 3 : Willem, landbouwer en metselaar, geboren te Horn op 25 september 1861, overleden aldaar op 4 februari 1949.
    Hij is getrouwd te Horn op 6 april 1891 met Sophia Eurlings, dienstbode, geboren te Sint Odiliënberg op 5 juli 1861, overleden te Horn op 17 september 1943, dochter van Willem Eurlings en Hendrina Hubertina Bolder.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 10 februari 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina