Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Engels, dagloonster en landbouwster, geboren te Swalmen op 25 augustus 1810, overleden te Horn op 1 september 1892, dochter van Hendrik Engels en Barbara Lucas.


Zij is getrouwd te Beegden op 16 september 1833 met
Godefridus Franssen, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Beegden op 1 mei 1806, zoon van Matthijs Franssen en Margaretha Leblang.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, geboren te Beegden op 13 februari 1837.
    Zij is getrouwd te Beegden op 15 januari 1862 met Peter Joannes Hubertus Knoops, metselaar, geboren te Maasbracht op 24 april 1839, zoon van Antoon Knoops en Catharina Walraven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina