Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Eleonora Henrietta Maria Linssen, geboren te Neeritter op 10 januari 1897, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 29 maart 1951, begraven te Neeritter, dochter van Hendrik Eugène Desiré Linssen en Maria Elisabeth Lucia Ressen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 17 augustus 1921 (1) met
Winand Severinus Hubertus Sackers, hulpkommies bij de belastingen, geboren te Kerkrade op 29 augustus 1896, overleden te Hunsel op 13 juli 1923, zoon van Severinus Hendrikus Sackers en Maria Agnes Hubertina Bischopp.

Zij is getrouwd te Neeritter op 24 september 1926 (2) met
Peter Joseph Odekerken, handelsreiziger, geboren te Kerkrade op 11 augustus 1895, overleden op 1 juli 1978, zoon van Peter Joseph Hubertus Odekerken en Anna Catharina Hensgens.
(Hij was later gehuwd met Gertruda Botterwek.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Renier Maria Joseph, geboren te Neeritter op 1 mei 1933, overleden te Roermond op 20 maart 1992, begraven aldaar.
  • 2 : Peter Gerardus Josephus, geboren te Neeritter op 15 februari 1942, overleden op 1 maart 2003, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina