Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henri Geelen, landbouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 26 augustus 1801, overleden te Hunsel op 26 mei 1854, zoon van Leonard Geelen en Petronella van Geleuken.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 juni 1848 met
Helene Geeris, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 23 november 1801, overleden te Hunsel op 4 maart 1878, dochter van Willem Gerris en Maria Scheepers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina