Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Arnoldus Johannes Mathijs Pouls, geboren te Hunsel op 31 augustus 1907, overleden te Kinrooi op 29 maart 1978, zoon van Michiel Antoon Hubert Poels en Beatrix Verhagen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 5 april 1940 met
Maria Helena Snijkers, geboren te Kinrooi (B) rond 1909, dochter van Peter Joannes Snijkers en Anna Maria Helena Brouns.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina