Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Ramaekers.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Loven.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Godefridus Hubertus, landbouwer, geboren te Heel op 9 november 1863, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden aldaar op 7 juni 1955.
  Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 9 september 1890 met Anna Catharina Coumans, dienstmeid, geboren te Beegden op 30 april 1867, wonende te Heel en te Roggel, overleden te Heel en Panheel op 10 februari 1947, dochter van Peter Johannes Coumans en Anna Maria Schreurs.
 • 2 : Maria Catharina, geboren te Heel en Panheel rond 1870.
  Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 mei 1911 met Johannes Hubertus Peters, landbouwer, geboren te Montfort rond 1849, zoon van Peter Peters en Anna Catharina Fijten.
  (Hij was weduwnaar van Anna Maria Cuijpers.)
 • 3 : Gerardus Hubertus, veldwachter, geboren te Heel en Panheel rond 1873.
  Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 7 september 1903 met Hendrina Hubertina Wulms, geboren te Heel en Panheel rond 1882, dochter van Henricus Mathijs Wulms en Mathea Levels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina