Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Kuijpers, kuiper en herbergier, geboren te Neeritter op 18 april 1823, overleden te Geistingen-Ophoven (B) op 1 juli 1892, zoon van Jacobus Cuijpers en Anna Gertrudis Donders.


Hij is getrouwd te Neeritter op 1 februari 1850 met
Maria Catharina Verheijden, linnennaaister, geboren te Neeritter op 5 april 1823, overleden te Ophoven op 1 november 1894, dochter van Peeter Joannes Verheijden en Maria Helena Swagten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, timmerman, geboren te Neeritter op 10 december 1850, overleden te Ophoven (B) op 5 december 1885.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina