Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegondis Gijsen, landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1756, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 april 1829, dochter van Josef Gijsen en Helena Haves.


Zij was gehuwd met
Jan Timmermans, landbouwer, geboren te Heythuysen rond 1745, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 oktober 1825, zoon van Wilhelmus Timmermans en Elisabeth Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, landbouwer, geboren te Heythuysen op 16 mei 1785, wonende te Roggel.
    Hij is getrouwd te Roggel op 29 april 1807 met Anna Maria Houben, gedoopt te Roggel op 6 oktober 1782, wonende aldaar, overleden te Nederweert op 3 februari 1815, dochter van Hendrik Houben en Christina Nijskens.
  • 3 : Willem, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 2 april 1793, wonende te Roggel, overleden aldaar op 5 januari 1866.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 30 november 1821 met Marie Francoise Vossen, geboren te Heythuysen op 15 oktober 1803, wonende te Roggel, overleden aldaar op 18 november 1862, dochter van Petrus Vossen en Anna Catarine Hollanders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina