Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Hawinkels, geboren te Roermond op 14 juni 1869, wonende te Baexem, overleden aldaar op 2 juni 1956, dochter van Antonius Hubertus Hawinkels en Christina Joosten.


Zij is getrouwd te Roermond op 20 februari 1900 met
Theodorus Geraedts, landbouwer, geboren te Melick-Herkenbosch op 5 oktober 1871, wonende te Baexem, overleden aldaar op 18 juni 1948, zoon van Paulus Geraedts en Anna Gertrudis van Melick.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina