Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Zegveld, dagloner, geboren te Nederweert op 14 januari 1836, overleden te Heythuysen op 26 november 1901, zoon van Hubertus Zegveld en Anne Marie Caris.


Hij is getrouwd te Nederweert op 19 augustus 1861 met
Petronella Nijskens, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 24 april 1832, overleden te Nederweert op 20 juli 1907, dochter van Jacques Nieskes en Jeanne Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Francina, geboren te Nederweert op 15 november 1861.
  • 3 : Hendrina, geboren te Nederweert op 6 september 1867, wonende te Antwerpen (B), te Berchem (B) en te Parijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina