Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus van Melick, landbouwer, geboren te Maasniel op 24 juni 1834, overleden aldaar op 15 oktober 1899, zoon van Mathieu Hubert van Melick en Anna Catharina Wijnen.


Hij is getrouwd te Maasniel op 27 januari 1862 met
Maria Gertrudis Jochems, dienstmeid en landbouwster, geboren te Maasbracht op 25 september 1837, overleden te Maasniel op 22 september 1900, dochter van Lambert Jochems en Ida Mestrum.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Hubertus, geboren te Maasniel op 21 augustus 1875.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 19 mei 1906 met Maria Deelissen, geboren te Maasniel op 8 september 1878, dochter van Hendrikus Hubertus Deelissen en Barbara Huberdina Aelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina