Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Giesberts, geboren te Horn rond 1763, overleden aldaar op 16 maart 1831, zoon van Hendrik Gisbers en Anna Denier.


Hij was gehuwd met
Catharina Vekens, geboren te Baarlo rond 1764, overleden te Horn op 6 september 1828, dochter van Martinus Vekens en Joanna Jansen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Odilia, landbouwster, geboren te Roermond op 25 januari 1805, overleden te Horn op 23 september 1887.
    Zij is getrouwd te Horn op 21 juli 1832 met Paul Kessels, bouwknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 3 november 1805, overleden te Horn op 7 december 1855, zoon van Willem Kessels en Wilhelmina Verboekent.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina