Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Kessels, wonende te Haelen.


Hij was gehuwd met
Wilhelmina Verboekent, geboren te Haelen rond 1763, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 mei 1810, dochter van Paulus Verbockent en Petronella Lincen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronel, landbouwster, geboren te Haelen op 13 mei 1798, wonende te Neer in het Venne en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 8 maart 1864.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 19 april 1820 met Henricus Gielen, knecht, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 4 augustus 1796, wonende te Neer in het Venne en te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 13 januari 1862, zoon van Joannes Gielen en Joanna Spee.
  • 3 : Paul, bouwknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 3 november 1805, overleden te Horn op 7 december 1855.
    Hij is getrouwd te Horn op 21 juli 1832 met Odilia Giesberts, landbouwster, geboren te Roermond op 25 januari 1805, overleden te Horn op 23 september 1887, dochter van Wilhelmus Giesberts en Catharina Vekens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina