Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathieu Timmermans, landbouwer, geboren te Horn op 1 februari 1813, overleden aldaar op 17 juli 1890, zoon van Jan Mathis Timmermans en Petronella Klompen.


Hij is getrouwd te Beegden op 26 april 1849 met
Elisabeth van Geneijgen, geboren te Grathem op 20 mei 1817, overleden te Horn op 2 november 1883, dochter van Mathias van Geneijgen en Anna Catharina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Mathis Hubertus, geboren te Horn op 14 oktober 1854, overleden aldaar op 31 maart 1891.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 22 juli 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina