Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes van Horne, houtzager en landbouwer, geboren te Haelen op 25 april 1834, overleden aldaar op 25 oktober 1902, zoon van Albert van Horne en Maria Catharina Nijssen.


Hij is getrouwd te Haelen op 22 mei 1863 met
Maria Smeets, landbouwster, geboren te Haelen op 12 september 1833, overleden aldaar op 25 februari 1907, dochter van Matthias Smeets en Helena Jegers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hendrik, geboren te Haelen op 4 oktober 1867, overleden aldaar op 19 september 1868.
  • 5 : Catharina Hubertina, geboren te Haelen op 27 december 1871, overleden aldaar op 1 juni 1920.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina