Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathea Houben, geboren te Haelen op 28 november 1872, overleden te Horn op 28 oktober 1925, dochter van Petrus Houben en Ida Lipsen.


Zij is getrouwd te Haelen op 1 mei 1905 met
Theodoor Hubert Stakenborg, landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort op 29 september 1855, wonende te Horn, overleden aldaar op 12 februari 1929, zoon van Jacob Staekenborgh en Ida Huijskens.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 15 februari 1892 met Gertrudis Hubertina Timmermans, geboren te Horn op 22 januari 1858, overleden aldaar op 31 maart 1904, dochter van Mathieu Timmermans en Elisabeth van Geneijgen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Horn op 6 maart 1910.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina