Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Loven, dienstmeid, geboren te Beegden op 21 mei 1815, overleden aldaar op 5 november 1861, dochter van Gerardus Loven en Oda Verlinden.


Zij is getrouwd te Beegden op 3 november 1838 met
René Linssen, landbouwer en in belgische dienst, geboren te Neeritter op 9 december 1812, zoon van Andreas Linssen en Maria Sophia Ecrevisse.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 23 september 1864 met Antonia Janssen, dagloonster, geboren te Nederweert op 30 maart 1829, overleden aldaar op 2 september 1879, dochter van Petrus Janssen en Joanna Maria van der Putten. (Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 10 juli 1850 met Theodoor Heinrich David Gökemeijer, kleermaker, geboren te Levern, Kreiss Lübbeck (D) op 12 juli 1818, overleden te Nederweert op 29 december 1855, zoon van Lolens Frederik Willem Gökemeijer en Maria Louisa Heuermann.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina