Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Meeuwissen, dienstmeid, geboren te Beegden op 26 juli 1809, overleden aldaar op 30 mei 1852, dochter van Jacobus Mevissen en Ida Janssen.


Zij is getrouwd te Horn op 14 oktober 1833 met
Jean Peeters, akkerknecht en landbouwer, geboren te Horn op 25 maart 1806, zoon van Jacob Peters en Christine Loven.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Ida, geboren te Beegden op 6 maart 1847, overleden te Roermond op 15 december 1929.
    Zij is getrouwd te Beegden op 13 april 1874 met Jacob Hubert Clerx, dienstknecht en landbouwer, geboren te Beegden op 10 september 1844, overleden te Horn op 19 januari 1915, zoon van Jean Clerx en Christina Soentjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina