Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Oda Linssen, geboren te Beegden op 20 december 1838, overleden aldaar op 10 februari 1908, dochter van René Linssen en Petronella Loven.


Zij is getrouwd te Beegden op 13 april 1863 met
Jacob Hubert Peeters, dagloner en landbouwer, geboren te Beegden op 8 september 1839, zoon van Jean Peeters en Anna Meeuwissen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, geboren te Beegden rond 1876, overleden te Susteren op 22 december 1954.
    Zij is getrouwd te Beegden op 8 juni 1906 met Jan Baptist Cox, metselaar, geboren te Maasniel op 11 juli 1881, overleden te Roermond op 16 november 1951, zoon van Christiaan Cox en Maria Catharina Aelmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina