Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Midden, blekersdienstbode, geboren te Grathem op 28 oktober 1798, overleden te Heemstede op 30 augustus 1847, dochter van Hendrik Midden en Joanna Golstein.


Zij is getrouwd te Heemstede op 21 januari 1824 (1) met
Petrus Derkzen, kleerblekersknecht, geboren te Zeddam op 16 september 1782, zoon van Joannes Derkzen en Maria Brinx.

Zij is getrouwd te Heemstede op 27 maart 1844 (2) met
Pieter Mathijs Niessen, metselaarsknecht, geboren te Weert op 13 mei 1803, zoon van Pierre Niessen en Jeanne Marie Vossen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina