Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hendrina de Wit, naaister, geboren te Hunsel op 7 januari 1875, overleden aldaar op 6 januari 1937, dochter van Mathias Hubertus Dewit en Elisabeth van Geneijgen.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 7 april 1910 met
Coenradus Weekers, dienstknecht, geboren te Stramproy op 19 augustus 1858, overleden aldaar op 18 september 1920, zoon van Peter Mathijs Weekers en Petronella Vleeshouwers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina