Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Catharina Verhagen, geboren te Hunsel op 1 juli 1837, overleden te Nederweert op 23 november 1898, dochter van Godefroid Verhaegen en Marie Gertrude Winckelmeulen.


Zij is getrouwd te Weert op 13 juni 1879 met
Peter Joannes van de Kerkhof, landbouwer, geboren te Nederweert op 5 september 1845, overleden aldaar op 11 januari 1909, zoon van Joannes van de Kerkhof en Catherine Kessels.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 4 mei 1900 met Theodosia van Riet, landbouwster, geboren te Nederweert op 16 juni 1865, dochter van Henrij van Riet en Anna Helena Bongers. (Zij is later getrouwd te Nederweert op 9 december 1910 met Wilhelmus Eckers, arbeider, geboren te Nederweert op 8 mei 1866, overleden aldaar op 26 januari 1929, zoon van Joannes Hubertus Eckers en Joanna Maria Kuijpers.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina