Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Verkoulen, bakker, geboren te Ittervoort-Oler op 7 juli 1820, zoon van Joannes Verkoulen en Clara Verkennis.


Hij is getrouwd te Dilsen (B) op 9 mei 1844 (1) met
Maria Isabella Moors, geboren te Dilsen (B) op 21 oktober 1809, overleden te Luik (B) op 29 juni 1860, dochter van Casparus Moors en Amelie Paumen.

Hij is getrouwd te Luik (B) op 8 december 1860 (2) met
Joanna Lamberigts, dienstbode, geboren te Kessenich (B) op 30 augustus 1830, dochter van Jacobus Lamberigts en Maria Catharina Strous.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina