Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Elisabeth Hanssen, landbouwster, geboren te Neeritter op 7 februari 1809, wonende te Grathem, overleden aldaar op 5 april 1876, dochter van Arnold Hansen en Anna Maria Cuijpers.


Zij is getrouwd te Kessenich op 29 augustus 1842 met
Henricus Christis, landbouwer, geboren te Neeritter op 12 februari 1820, wonende te Grathem, overleden te Weert op 28 januari 1885, zoon van Jean Mathieu Krijstus en Elizabeth Moonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnold, landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 16 november 1843, wonende te Grathem, overleden aldaar op 22 januari 1903.
    Hij is getrouwd te Grathem op 27 oktober 1869 met Maria Gertrudis Linssen, geboren te Grathem op 5 december 1834, wonende aldaar, overleden te Weert op 19 maart 1893, dochter van Godefridus Linssen en Anna Gertrudis Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina