Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christine Hilven, geboren te Hunsel op 19 december 1814, overleden te Kessenich op 8 maart 1863, dochter van Ruthgerus Hilven en Joanna Koopmans.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 28 april 1855 met
Joannes Petrus Nelissen, geboren te Born op 11 september 1795, overleden te Kessenich op 28 februari 1875, zoon van Joannes Nelissen en Maria Ellisabeth van Ummelen.
(Hij was weduwnaar van Sebilla Vanbuggenum, geboren te Kessenich rond 1796, overleden aldaar op 24 januari 1848.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina