Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Aangeveld, dienstknecht, geboren te Ophoven op 3 september 1802, overleden aldaar op 12 januari 1876, zoon van Willem Aangeveld en Catharina van Vinkenroije.


Hij is getrouwd te Hunsel op 19 augustus 1828 met
Mechtilde van der Heijden, geboren te Thorn op 24 juli 1805, overleden te Ophoven op 7 januari 1865, dochter van Hendrik Verheijden en Maria Odilia in den Cleef.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Odilia, gedoopt te Hunsel op 19 december 1828.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina