Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hilkens, schippersknecht, geboren te Wessem op 8 juni 1808, overleden aldaar op 16 februari 1855, zoon van Jan Hilkes en Eva Franquin.


Hij is getrouwd te Wessem op 9 oktober 1843 met
Anna Catharina Horio, huishoudster en dienstmeid, geboren te Wessem op 24 maart 1815, overleden aldaar op 24 april 1887, dochter van Severin Horio en Anna Maria Straetemans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Hubertus, landbouwer, geboren te Wessem op 7 oktober 1848, overleden aldaar op 23 maart 1914.
    Hij was gehuwd met Maria Helena Hilkens, geboren te Wessem op 14 november 1849, overleden aldaar op 5 februari 1901, dochter van Hendrik Hilkens en Anna Maria Gertrudis Lenaerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina