Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Peeters, dagloner en houtblokmaker, geboren te Hunsel rond 1784, overleden aldaar op 13 mei 1843, zoon van Christianus Peeters en Catharina Nijskens.


Hij is getrouwd te Grathem op 26 april 1821 met
Joanna Maria Timmermans, landbouwster, geboren te Baexem rond 1795, overleden te Hunsel op 23 oktober 1846, dochter van Wilhelmus Timmermans en Elisabetha Houtackkers.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Mathias Hubertus, dienstknecht, geboren te Hunsel-Haler op 7 juli 1837.
    Hij is getrouwd te Beegden op 4 april 1869 met Anna Maria Munninx, geboren te Beegden op 9 april 1843, dochter van Jacobus Muninx en Anna Margaretha Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina