Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Claire Lenerts, dienstmeid, geboren te Hunsel op 29 maart 1819, overleden te Neeritter op 21 januari 1878, dochter van Hendrik Leenders en Maria Catharina Donders.


Haar zoon van een onbekende man:

Zij is getrouwd te Neeritter op 23 oktober 1854 (2) met
Joannes Jacobus Stijnen, houtzager, geboren te Beek op 24 maart 1807, overleden te Neeritter op 12 september 1870, zoon van Jacobus Stijnen en Maria Catharina Stijnen.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 8 mei 1831 met Marie Catherine Steijvers, geboren te Neeritter op 23 februari 1810, overleden aldaar op 11 augustus 1852, dochter van Emondis Steijvers en Catharina Elisabeth Dirckx.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Aldegonda, geboren te Neeritter op 22 december 1857, overleden aldaar op 8 juni 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina