Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodoor Hilven, werkman en landbouwer, geboren rond 1747, overleden te Ittervoort op 30 januari 1807.


Hij was gehuwd met
Gertrude Kristus, geboren rond 1759, overleden te Ittervoort op 4 februari 1807, dochter van Tilman Christis en Marie Tulkens.
(Zij was weduwe van Theodore Smeets, landbouwer, overleden te Ittervoort op 13 februari 1793.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Engelbert, schaapherder, geboren te Ittervoort-Beersel op 9 maart 1801.
    Hij is getrouwd te Aalst (B) op 4 november 1834 met Barbara de Gent, dienstmeid, geboren te Erembodegem (B) rond 1801, dochter van Livinus de Gent en Theresia Camphijn.
  • 3 : Theodore, geboren te Ittervoort-Beersel op 15 februari 1802.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina