Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Susanna Theeven, landbouwster, geboren te Kessenich.


Zij was gehuwd met
Joseph Janssen, landbouwer, geboren te Stevensweert rond 1780.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodore, geboren te Hunsel op 6 april 1814, overleden te Neeritter op 23 april 1817.
  • 2 : Leonard, landbouwer, geboren te Hunsel op 24 april 1816.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 7 september 1843 met Petronella Heijkers, landbouwster, geboren te Stramproy op 6 juli 1823, dochter van Roger Heijkers en Anna Maria Smeets.
  • 3 : Joanna, landbouwster, geboren te Neeritter-Beersel op 24 oktober 1818, overleden te Stramproy op 16 maart 1883.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 8 november 1867 met Jan Mathijs Creemers, koopman, geboren te Stramproy op 13 september 1812, overleden aldaar op 9 juli 1891, zoon van Martinus Creemers en Joanna Stals.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina