Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubert van Gelooven, landbouwer, geboren te Hunsel op 22 maart 1868, overleden te Bree (B) op 14 februari 1936, zoon van Peterus Vangeloven en Maria Christina Hanssen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 4 januari 1895 (1) met
Maria Catharina Hubertina Leeters, dienstmeid, geboren te Neeritter op 21 februari 1869, overleden te Neeroeteren (B) op 9 januari 1920, dochter van Protasius Leeters en Leonara Rademaekers.

Hij was gehuwd (2) met
Maria Elisabeth Hendrikx, geboren te Hunsel op 14 mei 1871, overleden te Bree (B) op 25 maart 1949, dochter van Leonard Hendrikx en Hendrina Steijvers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina