Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Hubertina Gertrudis Linnaerts, geboren te Beegden op 16 maart 1832, dochter van Antonius Linnaertz en Cornelia Timmermans.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 18 februari 1867 (1) met
Hendrik Joosten, landbouwer, geboren te Kessel op 29 november 1835, zoon van Jan Mathijs Joosten en Anna Catharina Knippenberg.
(Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 1 mei 1865 met Anna Catharina Stevens, geboren rond 1842, dochter van Peter Stevens en Maria Gertrudis Jegers.)

Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 1 december 1869 (2) met
Godefridus Hubertus Coenen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 15 augustus 1836, zoon van Joannes Wilhelmus Coenen en Petronella Korsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Wilhelmus, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 24 september 1870.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 november 1897 met Petronella Hubertina Coumans, geboren te Wessem op 18 december 1872, dochter van Reinier Coemans en Severina Hubertina Suntjens.
  • 2 : Antonius Hubertus, geboren te Heel en Panheel op 21 september 1876, overleden te Grathem op 13 juni 1898.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina