Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Coenen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 25 december 1882, overleden te Kinrooi op 18 juni 1929, dochter van Pieter Mathis Coenen en Joanna Moors.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 6 mei 1909 (1) met
Jacobus Reinerus Kuijpers, timmerman, geboren te Kinrooi op 28 december 1879, overleden aldaar op 7 maart 1912, zoon van Leonardus Kuijpers en Anna Maria van de Berg.

Zij is getrouwd te Kinrooi op 26 april 1919 voor de kerk (2) met
Leonardus van Lee, geboren te Opitter op 24 september 1873.
(Hij was weduwnaar van Maria Cuppens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina