Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Coenen, landbouwer, geboren te Grathem op 16 oktober 1842, overleden te Stramproy op 25 juni 1920, zoon van Jean Coenen en Maria Catharina Midden.


Hij is getrouwd te Kinrooi op 24 april 1873 met
Anna Elisabeth Beesmans, dienstmeid, geboren te Kessenich op 9 juli 1839, overleden te Molenbeersel op 23 mei 1910, dochter van Lambert Beesmans en Barbara van Vinkenroij.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina