Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Karel Deckers, mijnwerker, geboren te Haelen op 18 mei 1907, overleden op 19 januari 1966, begraven te Spekholzerheide, zoon van Henricus Deckers en Sophia Busch.


Hij is getrouwd te Heerlen op 17 juli 1930 met
Grada Wilhelmina Joosten, geboren te Gendt op 13 april 1910, overleden op 22 maart 1977, begraven te Spekholzerheide, dochter van Theodorus Joosten en Grada Wilhelmina Vos.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina