Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes van Rijt, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 26 februari 1878, overleden te Deurne op 29 juni 1951, zoon van Cornelus Lambertus van Rijt en Anna Maria Chriens.


Hij is getrouwd te Baexem op 5 april 1907 met
Maria Gertrudis Linssen, geboren te Baexem op 29 maart 1883, dochter van Jacobus Linssen en Maria Gertrudis Levels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Franciscus, landbouwer, geboren te Deurne rond 1916, wonende aldaar.
    Hij is getrouwd te Meijel op 13 februari 1939 met Wilhelmina Bollen, landbouwster, geboren te Meijel rond 1918, dochter van Peter Johannes Bollen en Petronella Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina