Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathijs Linssen, timmerman, geboren te Grathem op 14 november 1846, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 augustus 1936, zoon van Godefridus Linssen en Anna Gertrudis Peters.


Hij is getrouwd te Baexem op 6 mei 1878 met
Petronella Levels, geboren te Baexem op 26 mei 1847, wonende te Grathem, overleden aldaar op 5 juli 1924, dochter van Pierre Chretien Levels en Anne Marie Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Godefridus Hubertus, timmerman, geboren te Grathem op 11 oktober 1880, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 augustus 1958.
  • 3 : Anna Maria Barbara, geboren te Grathem op 4 december 1882, overleden te Weert op 16 mei 1982.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina