Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Loijen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 12 april 1731, overleden aldaar op 4 augustus 1807, zoon van Dionisius Loijen en Maria Aestheris op 't Root.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 23 april 1755 voor de kerk met
Marguerite Thuijls, geboren te Heythuysen rond 1731, overleden aldaar op 29 maart 1816, dochter van Leonardus Thuijls en Catherine Vestjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Heythuysen rond 1757, overleden aldaar op 8 maart 1825.
  • 4 : Maria, geboren te Nederweert rond 1764, overleden aldaar op 30 april 1844.
    Zij was gehuwd met Matthijs Jacobs, geboren te Nederweert rond 1758, overleden aldaar op 18 februari 1827, zoon van Petrus Jacobs en Petronella Breukers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina