Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willemina Ketelaers, naaister, geboren te Heythuysen op 29 april 1849, dochter van Pierre Mathieu Ketelaers en Marie Catherine Verhaegen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 4 juli 1887 met
Lambertus Hendrix, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1849, zoon van Petrus Hendrix en Johanna Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, geboren te Maasbree op 10 juni 1894.
    Zij is getrouwd te Tegelen op 12 februari 1931 met Renier Hubertus Adams, dienstknecht, geboren te Hunsel op 21 mei 1887, overleden te Venlo op 9 juli 1965, zoon van Pieter Joannes Hubertus Adams en Barbara Peeters.
    (Hij is eerder getrouwd te Belfeld op 26 mei 1919 met Margaretha Hubertina Derks, geboren te Belfeld op 18 mei 1886, overleden te Tegelen op 20 juli 1927, dochter van Gerardus Derks en Anna Sibilla Joosten.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina