Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Peeters, dienstbode, geboren te Baarlo op 24 november 1824, overleden te Baexem op 29 april 1867, zoon van Hendrik Peeters en Willemina Holtakkers.


Hij is getrouwd te Baexem op 13 april 1863 met
Anna Maria Curvers, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 11 november 1828, overleden te Baexem op 18 juli 1908, dochter van Leonard Curvers en Margaretha Aletten.
(Zij is later getrouwd te Baexem op 24 april 1868 met Gerardus Hubertus Frencken, metselaar, geboren te Nederweert op 11 december 1837, overleden te Baexem op 4 april 1907, zoon van Guillaume Vrencken en Gertruide Stappers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina