Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Hubertus Aers, dienstknecht, geboren te Grathem op 22 december 1848, overleden te Roermond op 29 maart 1917, zoon van Pieter Jacob Aarts en Petronilla Barbara Brouns.


Hij is getrouwd te Horn op 31 oktober 1874 met
Anna Catharina Hubertina Verboeket, werkvrouw, geboren te Herten op 3 januari 1844, overleden te Roermond op 18 april 1907, dochter van Willem Verboeket en Maria Agnes Hoffman.
(Zij is eerder getrouwd te Herten op 26 juli 1865 met Wilhelmus Hubertus Coumans, timmerman, geboren te Horn op 14 mei 1842, overleden aldaar op 24 juni 1870, zoon van Michel Coumans en Anne Marie Graef.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina