Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Verstappen, geboren te Roggel op 23 november 1894, overleden te Someren op 17 april 1980, begraven aldaar, zoon van Hendrik Verstappen en Petronella Janssen.


Hij is getrouwd te Someren op 28 april 1925 met
Antonia Margaretha Maas, geboren te Someren op 8 mei 1896, overleden te Geldrop (Z) op 21 april 1980, begraven te Someren-Dorp, dochter van Johannes Maas en Johanna Maria Brekelmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina