Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Judith Tummers, dienstmeid, geboren te Limbricht op 10 december 1872, wonende te Roggel, overleden aldaar op 28 augustus 1939, dochter van Peter Jacob Tummers en Anna Elisabeth Rutten.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 25 september 1908 met
Franciscus Hubertus Vermeulen, dienstknecht, herbergier en koetsier, geboren te Heythuysen op 26 september 1864, wonende te Roggel, overleden te Heerlen op 25 november 1954, zoon van Sibert Vermeulen en Maria Gertrudis Heijmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Franciscus Jacobus Alphonsus, boekhouder, geboren te Roggel op 19 februari 1910, overleden te Amstenrade op 20 april 1985, begraven te Oirsbeek.
    Hij is getrouwd te Vaals op 7 september 1939 met Johanna Maria Hubertina Offermans, geboren te Vaals op 28 september 1913, wonende te Roggel, overleden in het jaar 1994, dochter van Ludwig Offermans en Anna Weingarts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina