Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Francisca Petronella Kessels, dienstbode, geboren te Heythuysen op 29 januari 1901, overleden te Eindhoven op 13 september 1997, dochter van Godefridus Hubertus Kessels en Maria Helena Willekens.


Zij is getrouwd te Eindhoven op 6 juni 1935 met
Josephus Gerardus Godefridus Heijnen, bakker, geboren te Roermond op 13 januari 1906, overleden te Eindhoven op 4 januari 1955, zoon van Sebastianus Hubertus Heijnen en Christina Hubertina Hendriks.
(Hij was weduwnaar van Antoinette Maria Gertruda Cornelia Janssens, overleden te Weert op 26 juni 1934.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina