Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus van den Cruce, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 15 juni 1774, wonende te Roggel, overleden te Grathem op 22 december 1816, zoon van Arnoldus van den Cruce en Petronella Cransen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 30 maart 1799 met
Petronella Abrahams, gedoopt te Grathem op 8 oktober 1764, wonende te Roggel, overleden te Grathem op 6 februari 1823, dochter van Wilhelmus Abrahams en Maria Elisabeth Curvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Baexem op 12 oktober 1801.
  • 2 : Anne Marie, geboren te Baexem op 21 februari 1803, overleden te Grathem op 24 maart 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina